Kategoriler
Markalar
E-Mail Listesi
İsim
:
Mail
:

Yeniliklerden haberdar olmak için listemize kaydolunuz.
Duyurular
Bu sezonun deri mont modelleri harika bir görünüme sahipler.
Bir monta ihtiyacınız varsa, modele henüz karar vermediyseniz.Bu sezonun en tren...  Devamı>>
Tüm Duyurular >>
Kampanyalı Ürünler
Son İncelenenler
İstatistik
Online
:
3
 
Bugün
:
26
 
Toplam
:
542226
 
İndirimli Ürünler
Anket
Herhangi bir ürün alırken en çok hangisine dikkat edersiniz ?
Ürünün fiyatına
Ödeme koşullarına
Garantisine
Sonuçları Gör
Deri Kaban

Deri kabanların modasının hiçbir zaman geçmediğini bilenler bilir. Hem kumaş olarak deri kullanılarak, hem de yaka kısımlarına kürkler uygulanarak üretilen mont ve kabanlar ile sımsıcak bir kış geçirmek son derece keyiflidir. Üstelik yaka kısımlarında kürk bulunan deri mont ve kabanlar ile çok daha farklı ve havalı bir dış görünüme kavuşarak, yıllarca eskimeyecek bir dış giyime sahip olunacaktır. Bu modellerde ön cep kapakları düğmeli veya cırt cırt bantlı olmak üzere farklı alternatif modeller bulunmaktadır. Hiçbir zaman modası geçmeyecek deri mont ve kabanlar birbirinden farklı deriler kullanılarak tasarlanmaktadır. Bunlardan yumuşak kuzu derisi ile dayanıklı dana derisi çokça tercih edilmektedir.


Farklı hayvanların derilerinden tabaklanarak elde edilen napa derisinden mont ve kabanlar başlı başına bir olaydır. Doğal deri izleri görülebilen, düzleştirilmiş, ince, zarif, yumuşak bir deri elde edilmesidir napa derinin ana özelliği.

Napa derisi kimyasal olarak çözünebilen hafif pigmentli ve pigmentli olmak üzere iki farklı şekilde boyanmakta, bunlardan az pigmentli olanının nefes alabilme özelliği daha yüksektir. Diğerlerinden farklı dokusu ile napa derisinden üretilen mont ve kabanların yumuşaklığının yanı sıra kol ağızları manşetli olan seçenekler pratikliğiyle ön plana çıkmaktadır.
Tüm Hakları Erdos Deri firmasına Aittir || Bu site Ticaret Paketi Sistemiyle Hazırlanmıştır.